Lycklig!

Har än en gång haft en fantastisk kväll den här veckan.

Firade brudarna, födelsedag X3:) Med taco, äppelkaka och kaffe. Vi har pratat skit, skrattat oss till tårar. Kul som alltid med dom<3
Sara drar iväg på äventyr nästa vecka, vi kommer sakna henne här hemma men vi håller tummarna!

Bjuder på en suddig bild från kvällen då jag inte frågat om dom vill vara med på bild...men även en suddig bild talar sitt tydliga språk:)

Michelinigubbar!

Stress, stress, stress...en hel del att göra på jobbet just nu. Luften går ur en lite då och då! Men snart ska det väl ändå lugna ner sig:)

Ikväll ratade jag och Lina gymmet (än en gång). Istället tog vi en regnig promenad. Tur att vi var rustade för vätan...underställ, träningsbyxor, tjocktröja, regnjacka, regnbyxor, halsduk, mössa och vantar! Skönt vi frös inte, men fick klä av mig regnkläderna i duschen så inte hela lgh blev blöt!!! Tycker faktiskt att det va lite ballare att vi valde regnet framför gymmet...eller valde vi friskluft framför muskler...äsch då! Med den raskheten vi har på våra promenader, backe upp och backe ner så får vi nog räkna det som träning också:)

Kolla vad Lina köpte hem åt mig, lycka!!! Favvo parfymen:)

Guld i tillvaron

Måndagsmiddag, vardagslyx, crêpes och lemonadläsk. Toppat med trevligt sällskap! Har inte så mycket mer att säga tycker dom orden talar för sig själv:)