Juuuul :D
Julen har runnit på i ett rasande tempo. Men alltid lika mysig. Men nu är man trött på allt som hör julmat till. 

På julafton firade vi först i Västergarn tillsammans med mammas sida av släkten. Lika mysigt som alltid att träffa alla!

Julaftons eftermiddag blev det firande med syrran med hela familjen. Vi såg Kalle Anka, fikade med massor av kakor, delade ut julklappar och åt mat ihop. 
På kvällen blev det bara mys i soffan med mamma och pappa, inkluderat Svensson Svensson. Man kan ju inte bryta traditionerna ;)

Juldagen kom min äldsta syster och bror med sina familjer. Vi körde samma procedur igen! Fast jag lämnade strax innan maten och begav mig till Visby för juldagsfirande :) Det blev möte med gamla vännen i massor och dans in på småtimmarna. 

Annandagen hämtade vi bror och hans tjej vid flyget. Tog en lilla julafton. Ja ni ser ju mönstret, klart man är trött på julmaten. Så igår såg vi hockey i Visby ishall innan vi käkade mat på La Mazia.
Sen träffade jag upp gamla vänner.

Som ni säkert märker har jag haft underbara dagar. Å det bästa av allt. Det började snöa på julafton och det ligger ännu kvar! Lycklig tjej!!! Julaftonsnatt är här :)
Så är den där kvällen slut. Egentligen den bästa. Hela huset städat och pyntat, granen klädd och julskinkan provsmakad. Sen Bingolotto spelat, vann en ny lott...yeah!!!

Imorgon är det julafton med firande vid min morbror med familj och släkt på lunchen sen syrran med familj på eftermiddagen. Dags att fira i flera dagar så jag hinner träffa alla syskon. 

Ska sova gott i natt, imorgon julmyser vi!Bara massor av mys!
Vilka fantastiskt mysiga dagar jag har haft! Jag fullkomligt älskar förberedelsen inför jul (minus all förbannad julstädning)!

Men nu är det klart. Jobb imorgon sen dan före dopparedagen. Med allt som hör till, klä julgranen, uppesittarkväll och det viktigaste provsmakning av julskinkan.

De här dagarna har flugit förbi. 
Testade hamnfiket i Klinte som öppnade för någon dag sedan. Kan varmt rekommenderas, jag är lite kär!!


Sen blev det cosmosafton igår på Gråbo. Med dans runt granen. PRO eller någon hade dans runt granen och vi va inte sena på att hänga på. Dom blev så glada å vi lovade att kolla på om vi kunde vara med nästa år igen..haha!


Idag har solen skinit som aldrig förr, helt underbart! Blev en långpromenad med en kompis som hittat hem till ön över jul.
Sen blev det middag med fina Johanna och hennes pojkvän. Supermysigt att jag äntligen fick tummen ur och bjöd dom på middag! 


Bättre dagar helt enkelt! Nu tar vi tag i julveckan :D