Sommar, sommar, sommar
Sommaren slog till rejält till min absoluta lycka! Dock minst sagt bittert att sitta inne och jobba varje dag men försöker titta ut på rasterna iaf.

Kvällen ikväll åkte jag bort till Frida efter jobbet, ÄNTLIGEN, har hon blivit stadsbo. Vi firade in det med jordgubbar, glass och kaffe!
Många fler sommarkvällar där borta kommer det bli :D

Gårdagskvällen nere vid vattnet, med alla segelbåtar! 

Kvällens fikakorg! Så glad att hon flyttat in hit och vi kan ses lättare på kvällarna. Lite rosé i solen kan det nog bli :)

När man måste stanna bilen på väg hem för att fota för att det är så galet vackert. Å ändå fångar inte kameran det utan det är ännu vackrare i verkligheten!!! Kärlek :)


MOM IS JUST WOW UPSIDE DOWN!!
Idag är det alla mammors dag och ett speciellt stor grattis till min/vår underbara mamma. Man kan faktiskt inte önska sig en bättre <3
Hon ställer upp i alla lägen, vi pratar, skrattar och har så fantastiskt roligt tillsammans. Hon skulle vara värd alla rosor i världen!! Tack för att jag fick dig till min mamma, lyckligaste dottern i världen! 

Mamma jag älskar dig och tack för att du finns!!!

Hej på er :)
Long time no see!!

Förutom en liten bilduppladdning igår så va det ett par veckor sedan jag va här inne. Lite så jag jobbar, ibland är livet viktigare än bloggar och andra sociala medier. Men här är jag iaf igen. Just nu sittande i solen! Varmt och skönt väder här i sluter av maj och man toknjuter ju!

Har hunnit med en resa till Väst för att hälsa på delar av familjen och även ett dop. Älskar västkusten, älskar mindre regnet dock....;)

Dock fantastiskt fint väder under Göteborgsvarvet så en fika i solen och tittade på medan andra svettades kändes som en alldeles utmärkt aktivitet!


I övrigt försöker jag att njuta av kvällarna så mycket jag kan efter jobbet. Vara ute så mycket det är möjlig vilket innebär mycket med promenader och annat mys! 
Efter avsaknaden av stavar till mina rullskidor så försöker jag komma igång genom att springa lite. I hopp om att det ska bli människa av mig också :) hoppas snart få ett par nya stavar i ny längd som inte är kapade fel....så jag kan dra igång med rullisarna igen!