Powerwalk runt Ringmuren!!!
Efter nästan 10 timmar på jobbet ringde det i huvudet på mig iaf. Totalt död och banken har varit ett populärt besöksmål idag!

När jag kom hem fick jag äntligen dra på mig träningskläderna och snöra på mig skorna och gå ut på en powerwalk. Doft av löv, gräs och jord. Det är helt klart höst i luften och det blir så lätt att andas. Helt tyst va det, totalt underbart för en överkokt arbetshjärna. Fantastiskt att ha Ringmuren ett stenkast bort och strax där bakom syns havet och man kan se när solen går ner. Love it!!!

Välkommen H.E.M
Känns som att jag får börja om på nytt varje gång. Min uppdatering är ju ganska kass. Men nu är hösten här iaf.
 
I helgen va det Klintemarknad. Tradition att gå dit och sen fira fina mamma. Jag mindes marknaden som en av huvudpunkterna på året och man kunde inte få nog, dagen va alldeles för kort. Men nu för tiden så springer man över det på en timme...tiderna förändras!!
 
Helgens heta tips är ändå att besöka "Välkommen H.E.M". Ett café och butik. Som ligger i gamla Tingshuset i Endre. Å visst är det lite som att komma hem. Hembakade kakor, och nämnde jag att det är kakbuffé?! Så man får äta hur mycket man vill :D 
I den öppna spisen brinner det och det sprakar så där mysigt från veden. Lekhörna till de mindre, mitt där man fikar finns det mycket söta prylar för inredningstokiga. Jag är i alla fall såld!!
Väl värt ett besök, vad passar bättre än en lång fika med massor av godsaker en höstdag?