En kväll fylld av skratt!!
Jag föddes med två vänster fötter tror jag.

Så fråga mig inte varför jag bokade in ett zumba pass på min första prova på dag på Form. Fy fan!!! 
Skratt, känslan att vara totalt lost, syrran som dansade in i pilatesbollarna, jag som dansade åt fel håll...men oj så kul vi hade. Utmaning garanterat med tanke på tempot.
När jag dessutom lagom lärt mig stegen då snurrar hon och byter, sen va jag lost IGEN!
Men ett leende på läpparna kom jag hem. Några försök till så kanske jag kan hålla någon form av takt iaf! 
Roligast av allt va nog ändå att jag fick tillbringa en kväll med min fina syster ❤️Lyxfrukost!
Haft en mysig helg med massor av goda vänner, god mat och mys.

Idag var det kroppkaksmiddag i Klinte med syrran med familj. Riktigt trevligt och mycket skratt. Länge sedan jag träffade äldsta syrran så det va på tiden.

Veckan som kommer blir det mest jobb som står på schemat. Lite träning ska klämmas in. Hoppas på att våren kommer tillbaka jag längtar redan efter solen och värmen. 

Mina fönsterbrädor är enorma så i lördags avnjöt jag en frukost på den. Scones, kaffe och färskpressad apelsinjuice!! Mellan husen kan jag se bort till havet dessutom. Älskar min lägenhet!!

Någonstans på ön...förhoppningsvis på rätt plats!
Två dagar har nu passerat med hemma först mellan halv åtta och halv nio.

Igår va det helt sjukt bra vårväder. Gotland och Roma hade den högsta temperaturen i Sverige hela 14 grader. Sådan lycka. Sen att det va vindstilla och solen sken gjorde ju inte det hela sämre. Tog en ordentligt promenad i innerstan och strandpromenaden på lunchen. Fördelen med att jobba inför murarna. 

En bild säger väl mer än tusen ord. Magiskt! 

På kvällen va jag på körskolan och gick handledarutbildningen för att kunna övningsköra med min systerson! Kul å lite skrämande, va det inte nyss jag bar runt på honom!?!?

Idag va det sista dagen i Hemse innan sommaren (vad jag vet iaf). Lång dag, puckad personal. Precis som det ska va. Vi levererade kungligt! :D
Slog ner röven i soffan strax efter åtta. Lång dag.

Fredag imorgon och Visby igen. Yeah! Nya jobbet då kör vi :)