De bästa sakerna i livet känns i hjärtat!
Idag har jag nog tagit fredagsmyset till en ny nivå. Hämtade syrrans barn på dagis och skolan. Vi tog en fika på stan innan vi letade land å rike runt efter en pumpa (lova ALDRIG något innan du säkert vet att du kan få tag i det). Tillslut hittade vi en minivariant på ett växthus. Sen kommer vi hem till syrran och det visar sig att hennes sambo hade hittat en stor i närmaste affären vid dom och den enda affären i hela stan vi inte varit på. Typiskt!

Men pumpor blev det och då även lycktor. Resultatet blev mer än godkänt tycker jag!!


Sen fick jag äran att stanna och käka middag med deras fantastiska familj. 5 underbara barn som jag älskar över allt annat i världen. Soffmys, godiskväll, glögg, kramar och mycket där till! Vad mer kan man önska sig av en fredagkväll?!

Sen blev det hem till mig och fick någon form av energi efter allt mys. Så drog på mig löparkläderna och stack ut. Ibland önskar jag att min diciplin inte va så hög faktiskt. Att jag hade kunnat ligga kvar i soffan. Men så jobbar inte jag.

Så nu ligger jag här i sängen, nytränad, nyduschad och med hela hjärtat fyllt av kärlek!!!

En underbar höstdag
Har varit en riktigt härligt höstdag idag. Sol, 12 grader varmt dock en jäkla blåst. Men vad kan man förvänta sig på ön mitt ute i Östersjön?!

Tvingade iväg min sega kropp till gymmet för lite armträning innan det blev en långpromenad med Maria längs med gränderna i innerstan.
Sjukt mysigt att promenera och titta i skyltfönster just nu, Alltid en annan stämning när det är mörkt ute och dom börjat skylta för jul!
Sen blev det fikamys här hemma och massor av prat. En perfekt tisdag!
Helt plötsligt dök julstämningen upp!
Det va en trött och sliten tjej som rullade ut sängen imorse. Kunde inte sova igår så klockan 01.30 tittade jag på klockan sista gången. Det där med vintertid verkar inte fungera på mig!
Men får säga att det gått ganska bra idag ändå. 

Josefine kom in och tog en lunch med mig och sa hejdå! 
Sen pallrade jag mig igenom eftermiddagen, tacka den som framställde kaffe.

Tog en långpromenad efter jobbet och försökte blåsa ur kroppen lite. Har börjat julstäda också så alla papper, lådor, garderober håller på att gås igenom. 
Sen kröp jag upp i soffan i myskläderna, tog fram burken med pepparkakor (åt dock bara en), drog på lite julmusik och tände ljus. 
Jag längtar till jul!!!