Sköna maj välkommen...
Då är Valborgsfirandet förbi, middag med Lina. 
Vi firade in helgen lite extra med chokladmousse till efterrätt. Jag fick ett infall och gjorde det efter jobbet. Tror den blev helt okej iaf, den tog slut! 

Sen mötte vi upp två kompisar och gick ner och såg Valborgselden. Kallt, men både trevligt och mysigt! :) Det hela avslutades med kaffe, bättre kväll!

Nu dax för sängen och imorgon jobb!!


Välbehövlig dag!!!
Sedan sist har jag jobbat mycket och långa dagar. Så prion på lediga timmar har varit att umgås med familjen!

Idag har jag återigen haft en ledig dag där jag varit å förmiddagsfikat vid syster, käkat lunch med en gammal kollega, fixat till balkongen så den är redo för häng och träffat Carro!!!

Blev en långpromenad ute vid Lummelunda längs med havet. Mycket prat om ditten och datten!!! Det hela avslutades med te i soffan, Mysigt!!

Möte på Kronis imorgon, sen ledig resten av dagen!

Puss på er


Bränd, stekt, röd...en liten gris!!!
Sicken fin ledig dag det varit på ön idag :)

Jag har spenderat hela dagen på terrassen med en bok och en kopp kaffe lite då och då. Enbart lämnat solens strålar för lunch och fika.
Så underbart skönt och hela Sophie Kinsellas bok Nya kontakter är utläst. Älskar hennes böcker. Dom lockar alltid till skratt riktiga feel good böcker!!!

Sen va jag vid bästa Mia och färgade och klippte håret. Inga drastiska förändringar utan bara lite uppfräschning. Sen hade vi som vanligt, massor att prata om :D

Imorgon kör vi igen, jobbet här kommer jag!!!!