BAAAM!!! Kärlek i massor!!!
Att känna lycka är helt upp till oss själva. Kanske handlar det inte om det lyckliga slutet, utan vad som händer på vägen dit. Syftet med livet är att hitta ett liv med syfte. Skillnaden mellan det ordinarie och det enastående är det där lilla extra! 

Så många minnen, så många underbara ögonblick, skratt och kärlek. Jag är rik på så många sätt. 

Efter regn kommer solsken :)
Spöregnade när man vaknade imorse, igen!!! Men sakta men säkert skingrade sig molnen och när man klev ut från jobbet så lyste den som aldrig förr. Dock lite kallt, men man kan inte få allt!!

Imorgon är det Valborg, dags att fira in våren. Brukar ju närmast vara en tradition att det är kallt och jä*ligt då, så vi får väl se. Brukar även va en tradition att trotsa det kalla vädret och köra klänning/kjol dock med strumpbyxor. Vi får helt enkelt se vad man pallar. 


Snart dyker Maria upp för lite te, varma äpplen med lite kanel och vaniljkvarg. Tips till er som vill servera något när man får fikasällskap men inte är så mycket för onyttigt! Sjukt gott iaf. Klyfta bara upp äpplen, strö över kanel, in i ugnen tills dom är varma och sen servera med kvarg! MUMS!! 
This is my Awesome life!!
Tisdagsmys blev det iaf. Lunch med jobbgänget på mysiga Isola Bella. Paltkoma delux efter det vill jag lova!

Efter jobbet hälsade jag på Lina. Vi har sjukt mycket interna skämt, galet mycket "dumheter" för oss och sinnessjukt kul när vi drar igång! BFF!! 
Dog ett antal gånger av skratt, fan va snygga vi är. 
Duckface, hatt, selfie...å blablabla...man ska ju tydligen se ut så nu för tiden! Så enjoy!!!