Är det doften av helg jag känner??
En händelserik vecka precis som det ska vara!!

Gårdagen fick jag träffa en barndomsvän efter jobbet. Chailatte, middag, kaffe och framför allt galet mycket skitsnack. Jättekul att hon va på ön och hälsade på och att vi hann att ses :) 

Långdag på jobbet idag så har inte hunnit med så mycket mer än att städa ikväll och så va fina kusinen förbi på en kaffe. Imorgon är det dock arbetstidsförkortning så jag slutar redan vid lunch underbart! Helgen är på g, en bra sådan!! :)
Det bästa i livet känns i hjärtat!
Idag har det varit mysdag med söta systersonen. Långpromenad i solen ner till stan medan han sov. När han vaknade så gick jag där och pratade med honom om allt vad vi såg. Lunch med honom och syrran på stan.
Sen blev det tillverkning av pumpalykta med min 5 åriga systerson. Han designade (riktigt bra ) och jag skar ut. Bra samarbete! 

Känslan av att livet är toppen infann sig hela dagen! Just nu är det precis vad jag behöver. Det är för mig den bästa känslan i världen att få bära på Folke, göra pumpalycktor med Ebbe, att prata skit med de andra barnen som blivit så stora höra deras idéer, ta en kaffe med syrran. Obeskrivbart! Önskar alla fick uppleva den känslan.


Rosaaaaa!!!
Sicken helg det blev. Fick jobba över i fredags men när det hela avslutas med att man får lyxmiddag hos syrran. Så va allt på topp. Kyckling direkt från grillen, potatisklyftor, sallad och sås. Ja ni hör ju. När man dessutom får möjlighet att snackaskit med min fina syrra å hennes sambo och krama på iaf två av hennes barn. Då är livet precis som jag vill ha det!!!!

Helgen har annars mest bestått av renovering. Hallen är klar, å den blev galet rosa. Så galet att jag börjar ana att dom blandat min valda färg fel!? Men det är ballt å vad ska jag säga...det är Emmie!!

Oktoberfesten på Wisby strand va verkligen kul. Eller det roligaste va nog vi 4 brudar som fick möjligheten att dansa och mingla. Vi har så kul ihop!

Söndagen blev lite tyngre, mest för att vintertiden fick mig att vakna kl 8 och jag gav upp och gick upp.
Födelsedagskalas vid andra syrran. Matpaj, bullar, chokladbollar och tårta! Jag är så bortskämd av mina systrar! Myys!!!

Nu är veckan igång igen. Då kör vi :D