Ljumma sommarkvällar och bara ben!

Fullt upp på jobbet i sommartiderna, har fått jobba över lite ett par dagar nu.
Men har ändå hunnit njuta lite av de ljumma sommarkvällarna i solen.

Igår träffade jag upp min gamla barndomsvän. Vi käkade middag nere i hamnen och pratade skit i timmar. Det är så skönt att inse att även om vi är riktigt kassa på att höra av oss till varandra så är allt precis som vanligt när vi ses :)

Kvällen ikväll bjöd också på fint sällskap, en gammal kollega och bra vän dök upp för lite balkonghäng. Det är verkligen jättetrevligt att umgås med henne och är lite irriterad att allt går så fort att jag träffar henne allt för sällan. Snart ska vi ha grillkväll tillsammans å då dyker den tredje musketören ner till ön också!!! Då kan vi skratta, snacka och ha en kanonkväll. Några av dom bästa minnena har jag tillsammans med dom!!

Nu kryper jag upp i sängen för kvällen, med min bok och kanske ska jag spela lite candy crush innan jag sover (fan va beroende framkallande det är). Sov gott!!

Från promenaden ikväll, det är dom här ögonblicken jag älskar att vara just där jag är. Så vackert!

Underbart är nog allt jag har att säga :)

Vad ska jag säga, tiden går fastligt fort när man har roligt :)

Midsommar va så perfekt som den kunde. Vacker väder, middag med grillning och jordgubbar med dom finaste jag har i min omgivning!

Midsommardagen blev det golf med Sara, 9-hål i strålande solsken men blåst. 25 poäng fick jag, golf är roligt när det går bra :) efter det blev det pizza på Nymans i Tofta. För att avsluta det hela med min familj på landet, lugnt är ordet! Jag börjar nog bli vuxen ;)

Söndagen blev det sola, träffa brorsan med familj, fika på Kronis och sen avsluta med kaffe hos Lina :)

Sov dåligt i natt, verkar inte vara min grej det där med att sova just nu :( så dagen vart seg på jobbet.
Jag lyckades dessutom när jag kom hem med att låsa in nyckeln i tvättstugan och mig själv i källaren, så ja, tur att man har hjälpsamma grannar ;) å att Lina kom och räddade med middag, trevligt sällskap och balkonghäng i solen!!

Jag älskar sommaren å alla mysiga kvällar jag får uppleva just nu :)