Norrtälje med kärlek

I helgen var jag vid världens finaste vän i Norrtälje och hälsade på. Helt underbart att träffa henne, hennes man och nytillskottet Theodor.

Tog bilen upp i fredags morse, körde tokfel mitt i Sthlm så istället för att hamna i Solna blev det Kungsholmen. Men tillslut hittad jag ut och kunde hämta upp Josefine. Sååååå kul att hon hann att följa med. Vi brassade tillsammans till Norrtälje där Sara och Theodor väntade.

Blev myslunch tillsammans i Bergsstugan med utsikt över Norrtälje.
Spatserade runt i stan och tog en fika tillsammans innan Josefine begav sig tillbaka till Sthlm. Men så glad att få träffa dom två (tre med Theodor så klart) fina människorna.

På lördagen tog vi en dagsutflykt till Uppsala där jag aldrig varit förut. Vilken vacker stad. Myste runt i solen tillsammans.

Söndagen blev det brunch på Edblads i Norrtälje och shopping av smycken :D
Älskar Gåsvik!!!!
Innan jag skulle åka tillbaka igen.

Helgen innehöll mer därtill med fina promenader, pizzakvällar, vin m.m.
Tack Sara och Mathias för att jag fick komma och hälsa på er.
Glad ända in i själen!!

Bildbombar från denna helg med guldkant!

NEJ MEN HEJ IGEN SOMMAREN!

Jisses vilken pangsommar det blivit så här i september. Helt galet med temperaturer över 20 grader!! Man passar på så gott det går att vara ute efter jobbet och njuta så länge det varar.
Tog en lång promenad med Cecilia och Melissa igår, magiskt va ordet nere vid strandpromenaden och vattnet.
Vi promenerade så länge som Melissa tyckte det va kul att sitta i vagnen, vilket är skittråkigt efter en stund enligt henne ;) sötnosen!!

Bättre kväll vart det iaf!!

Den bästa helgen!

Tog med mig Frida söder över i helgen för att visa henne mina smultronställen.
Vi checkande in i mamis stuga i Västergarn och toknjöt av det fina vädret på terassen med sommarlåtar i högtalaren och en dricka.
Världens finaste mormor och morfar kom med färska hösthallon till oss!! Dom är så fina <3

Tog bilen en vända ner och visade Klinte sen Ekstakusten. Magiskt va allt igår, va det möjligen sista sommardagen för i år?!

Efter en middag på terassen så packade vi ner godis, hallonen, prosecco och tog oss ner till vattnet. Å där hade vi första parkett för solnedgången!!
Helt underbart!!

Dagen idag va lite sämre vädret men ändå varmt så vi tog en för vad vi tänk oss liten promenad först längs med vattnet. Men eftersom vi ännu va springiga i benen så fortsatte vi upp mot Paviken och naturreservatet där.
Väl en bit upp kom en grind å vi tänkte stanna men en granne ropade glatt, fortsätt det är så vackra vandringsleder.
Så vi fortsatt men eftersom vi absolut inte är några bondtjejer så fick vi panik när lammen kom. Jag försökte svälja min rädsla mot lamm och fortsatte.
Vi kunde ju inte gå tillbaka å visa grannarna att vi inte vågade.

Men när vi kom till bron och det stod massor av kor i vägen började till och med jag banga ur.
Så vi fick försöka hitta oss ut en väg som inte var förbi korna och inte grannarna.

Frida tyckte även att det kunde finnas krokodiler i "träsket" men där va jag lite mer realist. Men förstår hennes känsla för varje stege vi gick över vid staketen så visste vi inte vilka djur som fanns där inne.

Tillslut hittade vi ut, dessutom fick vi avnjuta en fin utsikt från ett fågeltorn mitt i. Mycket skratt kan jag säga men konstaterar att jag nog mer är en stadstjej..å att grannarna inte va det!

Tack samtliga underbara vänner för en bra helg med massor av tjejmys. Precis vad jag behövt.