Lillördaglyx, love it!

Älskar lillördagmys, mitt i veckan lyx...löööve!!

Ikväll har vi provat pinchos med tapasrätter. Får helt klart en tumme upp och vi var definitivt nöjda. Gillar det där med tapas, så kan man få lite av varje. Oftast sitter jag annars och kan inte bestämma mig för en rätt. Så passar en velig människa som mig.
Maten smakade som sagt fint enda negativa va att dom inte kunde servera en kopp te?!! (Avancerade grejer...)

Så efterrätten och kaffe/te intogs på annat ställe, Amarillo! Har ni inte varit där kan jag rekommendera det stället.

Har med andra ord haft världens bästa kväll med fina tjejer. Mycket skitsnack om livet både galna, oklara, allvarliga och roliga saker, precis som livet är helt enkelt.

Vilket fall som helst, dom här två är bäst!!!

Tänkte psyket skulle övervinna kroppen!!

Min kropp är just nu lite trasig eller ganska jättetrasig skulle jag nog påstå. Min rygg och höfter har givit upp totalt, försöker hitta någon som kan hjälp mig men verkar vara lättare sagt än gjort.

Det begränsar mig självklart ganska mycket i träningen och jag har tagit det lugnt nu ett tag. Men tappade det helt ikväll. Så snörde på mig löparskorna och drog ut i blåsten. Körde lite löpning, 1 minut löpning och 1 min pw, körde på
så i 15 minuter och sen tog jag en pw efter. Riktigt skönt men galet blåsigt. Men karman va med mig ikv, för precis när jag tog handen på dörren hemma öppnade sig himlen och det började spöregna.

Så nu får vi se hur kroppen känns imorgon, vem som vann av kroppen eller psyket?!

Poddar mig just nu igenom höstrusket, fastnat totalt för Träningspodden med Jessica och Lofsan. Lyssnar mig igenom tråkiga arbetsuppgifter på jobbet eller längre bilresor. Bra blandning av träningsinformation, tips, allvar och en hel del skratt. Ofta jag sitter och garvar för mig själv vid skrivbordet. Har ni inte lyssnat på det ännu kan jag varmt rekommenderat det, GÖR DET!

Helgmys med sol och regn!

Började fredagen med en friskvård som avslutades med pizza...haha...hoppas dom tog ut varandra. Mysigt att avsluta en ganska jobbig vecka med en av sina bästa vänner, skitsnack och pizza.

Lördagen bjöd på högsommar värme, alltså hallå LYCKA!!
Så den spenderades större delen av dagen i en solstol vilket också resulterade i att jag brände fejset rejält. Men lycklig ändå, tanka solenergi behövdes.

Kvällen tog jag en tur med rullskidorna! Vädret va toppen och det kändes bra :)

Idag har det regnat, höstrusk delux. Hann dock städa ur bilen så jag kan lägga ut gamla DSA:n till försäljning. Gör nästan lite ont i hjärtat ändå...!!

Blev en liten söndagutflykt i regnet och ut långt ut på södra delen av ön. Burgsvik och Folkeryds konditori som jag inte varit på, på evigheter. Nostalgitripp!!

Taggar upp inför en ny vecka i soffan just nu. Väntar både middag på stan och blodomloppet så ska nog bli en bra vecka :D