Nu åker den jäkeln ut!

Äntligen är den här veckans sista långa dag avklarad! Det hela avslöts faktiskt på en konkurrerande bank där dom hade invigning. Så middagen kirrad med smörgåstårta!

Köpte en ny dammsugare efter jobbet, blev så irriterad på mitt åbäke så nu åker den ut en gång för alla. Å min nya vita Classic silencer får flytta in!

Pappa och farbror la golvet idag å jag är så nöjd så nöjd!!!!

Det börjar hända saker..

Har gjort av med ett X antal tusen idag, känns bra, eller!?

Nej men i gengäld har jag fått en ny kyl/frys och golv till hela vardagsrummet. Sen hur jag ska få hem och upp kylskåpet är ett större problem. Golvet blir förhoppningsvis lagt stora delar imorgon :)

Har plockat, rensat och fixat hela kvällen. Skittråkigt men skönt när det är gjort.
Kan med andra ord gå och lägga mig med gott samvete!

Sjukt nöjd över min nya medicinlåda...kändes som ett vettigt köp nu?!?!

Tisdagsmiddag, jo man tackar:)

Blev middag efter jobbet med Josefine och Lina på Joda! På lördag drar Josefine från ön. Hoppas innerligt att hon kommer trivas med sitt nya jobb, storstan och allt där till.

Blev även en fika hemma vid henne. Kaffe och kladdkaka en tisdag, motion imorgon kanske!? Massor av snack. Vi hade Sara med oss på Skype från Spanien. Som vanligt skrattar vi oss igenom det! Fina vänner
Imorgon är det onsdag, veckans mitt! Ska köpa golv, köpa kylskåp å frys, måla lister, flytta lite kartonger och så jobba innan förstås! Jag kommer nog att somna ovaggad imorgon!

Nu kör jag ett avsnitt av Vänner, få skratta sig till sömns måste vara bra medicin:)