Helgmys och söndagsmood!!
Sitter uppmyst i soffan, riktigt söndagsmood!! Idag har jag absolut varit lat, gjort så lite som möjligt. Fick dåligt samvete där ett tag så fick snöra på mig dojorna och ut och PWa lite. 
 
Gårdagskvällen va så sjukt mysig. Middag på Brooklyn Burger med Frida och ett glas vin. Sen förflyttade vi oss till Ga Masters varsin stol vid bardisken och en drink. Ett tag där hade vi även ölprovning av lite nya roliga sorter från Gotlands Bryggeri.
 
Hängde där ganska lång stund då fler vänner dyker upp, kan väl konstatera att vi drog ner medelåldern med typ hälften på Masters. Men drinken och sällskapet va ytterst trevligt så vad gör det?!
Satte nyckeln i låset klockan 00.15, ansvarstagande som man är..;)
 
 
HEJ FREDAG!!
Då kom den där helgen som vi alla längtat så efter! Känslan att plocka ur kortet ur dator, checka ut och önska alla trevlig helg är oslagbar!

Den här helgen består av vänner, middag på stan imorgon, träning och helgmys i allmänhet. Långa frukostar, morgon-tv och kaffe...kvantitetstid när den är som bäst!

På kvällarna, helgerna, när jag promenerar Visby upp å ner i alla riktningar. Helst innerstan faktiskt. Då kan man kolla på alla hus (kika in lite snyggt och se hur folk bor), kolla in ruinerna och den där muren. Då försöker jag påminna mig själv att stanna upp ett tag, ta bort den där känslan av att vara fullkomligt hemmabling och inse hur jäkla vacker vi faktiskt bor! 


Hur många träningsbyxor kan en människa behöva...?!
Efter tvättningen i tisdags så skämdes jag nästan när jag såg min "samling" av träningsbyxor. Det är min stora svaghet i livet. Korta, halvlånga, långa...alla möjliga. Här är mina färgglada/mönstrade, sen får jag nog tyvärr medge att det finns ett X antal svarta också....