Vilken vecka!!!
Blev en vecka där väldigt få timmar tillbringades hemma. Jobbade sent både måndag å torsdag å va hemma närmare halv sju båda kvällarna. Sen vart det utbildning i Sthlm tisdag och onsdag. Dimma på onsdag kvällen så blev fast på Bromma på planet i 3 timmar längre än beräknat. Klev in hemma strax innan 23..fruktansvärt trött efter en lång dag.

Fredagen vart det ganska kort dag och avslutades med AW. Behövdes inte många sippar vin för att göra mig trött.

Helgen har tillbringats i Klinte vid föräldrarna. Dom har hjälpt mig så mycket och renovera i min lägenhet så nu va det min tur att få hjälpa till att tapetsera deras övervåning. Lite "living on the edge" när jag balanserat ut på två plankor med en träplatta i deras trapp uppe. Man måste ju göra livet lite spännande, jag har inte ramlat ner ännu iaf :D tapeten är för övrigt galet snygg, avundsjuk!!!
Sen har det blivit mysiga middagar och melodifestivalen med dom.

Helgen är slut och nu taggar vi nya tag, v. 9 då kör vi!Finfin lördag :D
Sjukt bra lördag blev det och en lugn sådan.

Började dagen med en tur till Kronis. Häng i golfstudion medan grabbarna tränade. Jag satsade mer på att vila mig i form :D Dom åker ju snart iväg och ska tävla nere i Spanien på Nordea Tour Winter Series, så dom hårdtränar just nu. Jag tror dock till fullo på dom!


Sen blev det årsdagskalas i stan för min dysters sambo och mina "små" systersoner som fyller 14 och 16 år, helt sjukt!!!! Mysigt och gott :)

Bar sen av till Södervärnshallen med derby Visby IBK vs Hansa Hoburg. Sen avslutades det hela med pizza, soffmys och OS! Sjukt bra dag, tack :)