Jag längtar till jul och myser mest runt :)
Hela förra veckan gick som på räls. Därav torkan på bloggen!

Jag gled bara runt, jobbade på dagtid checkade ut för att umgås med de bästa vännerna och träna! 

I fredags blev det julfest med jobbet, Scandic va platsen för i år. Riktigt trevligt, många skratt, galet väder då stormen Sven dragit in över oss. Det stoppade inte några festsugna människor utan vi stängde hela två ställen. Gäller att avsluta med flaggan i topp. Gick hem, det snöade och blåste på tvären så tog flera timmar innan jag slutade skaka av köld. 

Firade Folke i lördags, hela 1 år har han blivit. Å dessutom så fantastisk fin :) 

Resten av helgen blev det lugna gatan, soffmys och lingonrisjakt. Lingonriset sitter numera på luciakronan, på torsdag ska mosters fina va lucia. Bara massor av mys väntar.

Dags att sova, mördarlångdag på jobbet imorgon! Kööör ba kööör!!! Magiska Göteborg!!!
Har haft några hela fantastiska dagar i Göteborg! Älskar den staden :) 

4-rättersmiddag med en kallskuren Italiensk bricka med skinka, salami, oliver, soltorkade tomater m.m. till förrätt. Oxfilépasta som rätt 2, stekt havsabborre med någon röra som rätt 3 och efterrätten blev en italiensk chokladglass samt pannacotta. Helt jäkla galet gott :D 

Lördagen blev det julkonsert som fick gåshuden att stå på armarna. Sen julmarknad på magiska Liseberg. Har man inte varit där på julmarknad förut så åk, ni blir inte besvikna! 

Idag har vi vandrat i Haga på adventsmarknad. Vackra Haga, gamla fina hus och kullerstenar. 
Min helg har varit helt underbar, magisk på alla sätt!

Flygresan hem blev dock en spännande historia...allt gick bra tils planet slog ner på landningsbanan och det samtidigt kommer en kastvind. Fråga mig inte hur nära det va att det gick åt helvete, va inte jag som körde! Men känslan va att det va nära. Planet fick sladd, men piloten lyckades häva det! Puh...fast mark under fötterna har aldrig varit så skönt!!!

Då tar vi oss an en ny vecka imorgon, snart jul!