En helg full av vänner!
Blev middag med kollegor på kitchen and table i fredags. 
God mat, gott vin och framför allt bästa tänkbara sällskap :)

Lördagen spenderades först på gymmet, kondition stod på schemat. Jag svettades som en gris efter löpning, rodd och cykel. Blod, svett och tårar!

På kvällen va det inflyttningsfest hos en kompis med allt som hör till. Hotshots, beerpong, lekar och massor av skratt. Vek dock av när de andra gick till munken! Gammal och tråkig möjligen. Men pigg och allert idag då istället!

Solen har lyst över ön idag så tog en långpromenad med en kompis nere vid havet. Blåste gjorde det dock, sjuk mycket! Uppfriskande är nog rätta ordet att använda.

Kvällen har spenderats med film och Söndagsmys med en fin vän.

Mycket umgås har det blivit den här helgen. Precis som jag vill ha det :) imorgon börjar en ny vecka, som jag längtat! 

En ledig dag :)
Blev biomys igår på lillördagen med bästa Lina! 
Fifty shades of Grey. Levererade betydligt bättre än vad jag trodde att den skulle göra :) se den!!
Älskar att gå på bio, lite vardagslyx! Synd att man inte gör det oftare..


Idag har jag varit ledig. Käkat lunch med syrran här hemma. Sen blev det en tur till gymmet. Armar/bröst träning stod på schemat. Lyckades nog ganska bra. Armarna kändes som spagetti när jag gick därifrån.
Hämtade älskade systersonen på dagis. Han bestämde sig för att benen inte ville fungera idag. Så bar han hem. 2,5 år så är man ganska tung med ytterkläder och när man bär en längre bit. Kan ge mig på att han visste att jag hade värk i armarna...;)

Med en skål kvarg, hallon och lite nötter till mellanmål så satte jag mig framför skid VM. Första medaljen tagen, Stina Nilsson levererade kungligt, SILVER!! 

Sen blev det en långpromenad med Maria och massor av snack, fina människa! Solen hade gått ner och gav det där fantastiska skenet, så fint!!


En bättre ledig dag helt enkelt. Imorgon är det fredag, helgmys!!!
Det går bra nu...;)
Vad har jag lyckats med, eller snarare vad har jag inte lyckats med idag.

Glad i hågen, gick jag till gymmet på förmiddagen. Skulle maxa min benträning, nu jä*lar rekord stod på schemat. Sätter mig i maskinen, taggar till. Tar i av kung och fosterland, BAAAM!!!
Jag slår i toppen ganska fort. Benen vibrerar, bra smäll.
Jag hade glömt att lägga på någon vikt alls...smart!! Ont? Jaaa...det tog ju stopp med en ganska bra fart! 

Fixar lite hemma, tippar i nya kaffepulvret i burken. Men vart tog skopan vägen. Ahhh i botten låg den innan jag tippade i kaffet och även efter. 

Städade lgh och väntade mig nästan fler klantigheter. Men inget ännu, ta i trä.
Låser snart till dörren för att åka till Klinte, jobb på södra delen imorgon. Så spar lite dyrbar tid på morgonen genom att sova där ute istället.

Önska mig lycka till, att jag inte klantar till det mer idag...

Biff?