Varför träna?

Försöker hitta motivationen igen till en sund livsstil. Träning och bra mat. Absolut inte någon överdriven mängd att jag måste träna eller att jag inte kan ta en bulle till fikat.

Utan bara för att må bra. Få tillbaka energin i kroppen. Bästa känslan i världen att gå ifrån gymmet trött så hela kroppen skakar men ändå pigg i sinnet! Det är det jag ska uppnå.

Som sagt veckan har innehållit mördarbadminton, inkluderat armhävningar, situps och snea situps. Varje gång vi tappade bollen va man tvungen att ner å köra..Jisses har inte hajat att man tappar bollen så ofta :P

Ikväll vart det Blodomloppet, 5 km powerwalk! 42 minuter inte fy skam ändå i alla dessa backiga spår. Jag är nöjd!

Heja mig till att fortsätta :)

Lycklig!

Så va man inne i vardagens trummande igen. Den tiden som inte spenderas på jobbet fylls med underbara händelser.

Har bokat en resa till Köpenhamn med Josefine nästa vecka. Så oslagbart att det inte går att beskriva så kul vi kommer ha det.

Hon va även hemma i helgen så vi hann att umgås lite. Slite marknad, fika på Slite GK sen ut till Visby GK där Lina va. Kvällsdopp i Tofta, vinmys i fyren, bastubad med havet precis intill och massor av skratt!
Speciellt när Josefine kommer på när vi åkt tillbaka till Kronis att hon lagt sin bikini på biltaket när vi åkte från Tofta. Vi fick vända å där va den utspridd över Toftavägen...jag skrattade så hysteriskt mycket att jag fick stanna bilen ett tag.

Helgen innehöll även middag med bästa Carro, fredags-baileys, häng på masters med goda vänner.
Samt en vända med Dalhemståget med två av mina underbara systerbarn!

Sen har jag haft mysfika med fina vänner, tränat m.m.
Å veckan har knappt börjat.

Ibland är man bra lycklig :)