Ååå hela vägen in i kaklet!

Den här veckan har varit väldigt tuff får jag medge! Mycket att bita i på jobbet och långa dagar på det. Jag är glad att det är fredag imorgon..lite vila ska göra gott.

Jag har en helg framför mig som ska tillbringas med många goda vänner. Med start redan imorgon eftermiddag :) Har inget att klaga på, ska bara bli kul å energigivande :)

Just nu ligger jag redan nedbäddad i sängen vilket inte brukar vara vanligt för mig. Sov gott, så gasar vi sista biten imorgon!!!

På't igen imorgon

Även mitten av veckan är snart passerad!

Ännu en dag med massor av galenskap, välkommen till mitt liv ;)

Hade lunchsällskap som piggade upp dagen. Syster å Folke! 45 minuters pratstund, 45 minuters guldkant på dagen!

Mamma kom in till stan efter jobbet. Vi inhandlade födelsedagspresenter till "min" lilla prinsessa som fyller 11 år! Vi lagade mat hemma vid mig och invigde min balkong och nya balkongmöbel och sen avslutade vi kvällen nere på glassmagget och promenad längs med hamnen. Vilken mysig kväll, passar på medan pappa är i Götet!!

Sen fick jag lite dåligt samvete att jag syndat. Så jag tog på löpardojorna när hon åkt hem å PWade i faslig takt ner och körde trappträning vid kyrkan. Kändes iaf lite bättre!

Imorgon är det en lång dag...kämpa snart helg!!

Karma baby karma!

Vissa dagar åker man bara på allt jävelskap. Vad gör man!? Jag väljer att skrattar, rycka på axlarna och konstatera att imorgon är det en ny dag!

Eftermiddagen avslutade med en kaffe på waynes med kusin. Sen en långpromenad för att lufta tankar, huvudet och njuta av värmen. Välbehövlig och mysigt!

Skönt att så smått komma igång igen efter förra veckans sjukdomshistoria. Känner mig inte helt hundra men ändå någon form av träning. Vi hade bra tempo upp för Rackarbacken med hopp om att få snygga rumpor!

Tiden går fort nu, imorgon är det onsdag å lillördag :)