Mammas dag <3
Grattis på morsdag min fina mamma. 
Tack för att du alltid finns och ställer upp på mig/oss. För alla hysteriska skratt, alla knasheter vi varit med om. Kommer garanterat bli fler :)

Du är den starkaste jag känner i alla lägen. Den jag alltid kan ringa. Du är den underbaraste människan. Älskar dig så mycket! 

Så va det på't igen!!
Heeej måndag...helgen gick lite väl fort där och det är svårt att motivera sig att gå in och jobba efter rasterna ute i solen. 

Men slutar dock ändå ganska lagom för att hinna med en kvällspromenad i solen så man hinner ta tillvara på det fina vädret. 
Lönen kom idag, jippie!! Efterlängtat är nog rätt ord att använda.
Så har handlat inför veckan, matlistan är skriven. Måste försöka styra upp mitt liv lite igen och få in rutinerna. 

Sen blev det en mysig kväll hemma hos Maria och Jocke. Massor av skitsnack och största fascinationen ikväll va lilla bebisen som rörde heeeeela Marias mage därinne. Magiskt!!!

Bjuder på en bild från min och Johannas fotorunda förra veckan. 

En riktigt toppen helg :)
Den här helgen har varit riktigt rolig!

Började fredagen med att träffa upp gamla kollegor. Ta lite rosé i solen sen vidare till Isola Bella för 3-rätters och avslutade med lite drinkar på Bolaget! Riktigt toppenkväll med massor av skratt!
Tack till er alla :D

Lördagen spenderades på stan med Frida med barn. Shopping och fika riktigt mysigt. På kvällen vart det middag med fina människor och skitsnack. De gänget är så härliga allihopa!

Idag har jag varit i Hemse vid Tina.
Druckit kaffe i solen, pratat ikapp en massor och busat med barnen.

Avslutade söndagen med en promenad ute vid Hällarna. Så vackert.
Som ni märker, en fullspäckad helg med massor av roligheter!!